Izrada web stranica

IZRADA SAJTA

Kompletna izrada web stranica je naša specijalnost. Danas je nezamislivo poslovanje bez web sajta pa smo odlučili da svima vama kojima je potreban sajt, ponudimo što povoljnije cene izrade sajta. Mi imamo kompletnu uslugu za vas: Kreiranje unikatnog dizajna za sajt, SEO optimizacija stranica, pravilan izbor domena i hosting . Pored toga, naša ponuda obuhvata i održavanje sajta, prebacivanje sa starog hostinga (ako je potrebno). Znači, sve na jednom mestu imate u Big M studiju!

VRSTE SAJTOVA

Izrađujemo sve vrste web sajtova. Izrada sajta po vašoj želji i potrebi.

Sajtovi HTML 5 / CSS 3 – responsive dizajn, fleksibilni, brzi i super SEO optimizovani.

Sajtovi za turističke agencije – izrada sajta za turističke agencije: ponuda i potražnja destinacija, aranžmana, smeštaja.

WordPress je zasnovan kao platforma za blogere. Njegov razvoj i trenutni status pokazuju da je on mnogo više od toga, kompletni CMS sa svim funkcionalnostima. Autori WordPress-a ga nazivaju ‘fenomenalnom platformom za objavljivanje sadržaja sa fokusom na estetiku, web standarde i upotrebljivost‘. Veoma dobro organizovan i napisan kod omogućava korisnicima WordPress-a da lako dodaju sadržaj.

 

IZRADA SAJTA OD 100 €

Još uvek nemate sajt ? Vreme je da pokrenete jedan HTML 5 ili WordPress sajt koji će biti odlično optimizovan. Možete sami upravljati sajtom, menjati tekst, slike, banere, oglase, linkove. Mi za Vas pokrećemo kompletan web sajt (dizajn web sajta, hosting, domen + SEO), a naknadno (ako vam je potrebno) možemo uskladiti i izgled sajta. Takođe, samostalno možete dodavati na sajtu i određene nove funkcionalnosti: web shop, katalog proizvoda, PDF, video, youtube, booking, rezrvacije, turističke ponude, pretraga nekretnina … itd. Kada je novogodišnja i praznična akcija, cena sajta može biti već od 100 € – po dogovoru. U cenu je uračunato kompletno sve za sajt. Dakle za 24 h – 48 h možete imati svoj lični web sajt ! U ovu cenu jedino ne ulaze web shop – online prodavnica, prilagođeni web sajtovi kao i sajtovi koji zahtevaju naknadna prilagođavanja i module.

IZRADA SAJTA ZA MOBILNE UREĐAJE

Izrada sajtova prilagođenih svim vrstama prenosivih uređaja (mobilni, iPhone, Android, tablet …), kao i najširoj publici koja želi videti unikatan, lep dizajn. Naš CMS sistem vam može pružiti tako nešto. Od samog nastanka web sajta, trudimo se da sajz dovedemo u perfektno i upotrebljivo stanje u toj meri da bude optimizovan za mobilne uređaje kao i za računare. Potpuno prilagodljiv dizajn sajta se kroz proces izrade sajta generiše u veoma kompatibilan web sajt.

IZRADA I OPTIMIZACIJA SAJTA

SEO optimizacija web sajta igra ključnu ulogu kod prikazivanja sajta na pretraživačima. Moramo prikazati lepotu i validan kod kako korisnicima tako i algoritmima koji se često menjaju. Znači, nije dovoljno imati samo lep sajt, ili preciznije samo lepu naslovnu stranu (home). Svaki d detalj sajta pojedinačno je bitan kod prikazivanja i rangiranja sajta u pretraživačima i na uređajima. Vodimo brigu o tome kod samog procesa izrade sajta. Kada je u toku proces izrada sajta, vodimo se jednostavnom logikom da je korisnički doživljaj, što bi se reklo “ljubav na prvi pogled” bitan ali ne i presudan za prvi susret sa vašim web sajtom. Postoji niz pravila koja moraju biti ispoštovana kako bi sajt zadržao pažnju posetilaca.

USKLAĐENOST SAJTA

Veoma nam je važno korisničko iskustvo prilikom posete sajtova. Težimo da naša izrada sajta bude što modernija i prilagođena svim zahtevima klijenata, pri čemu je brzina učitavanja sajta dovedena do perfekcije. Podjednako dobro otvaranje sajta na računaru, tabletu, iPhone, android uređaju je obavezno.

ISPORUKA SAJTA VLASNIKU

Nakon što smo uradili web sajt, korisnik dobija kompletan projekat za implementaciju kao i svu potrebnu dokumentaciju i objašnjenja kako da samostalno održava sajt. Ukoliko je potrebno održavanje sajta, možete ovaj posao prepustiti nama. Isporuka sajta vlasniku obuhvata .zip / .rar paket sajta sa pratećim .doc uputstvima za instalaciju i podešavanje sajta.

ŠTA OBUHVATA IZRADA SAJTA ?

Unikatan dizajn (responsive – paralax),
Mogućnost integracije CMS sistema (Wordress, Joomla),
Deo za pisanje, blog, komentari, članci (komunikacija sa korisnicima).
Integracija socijalnih mreža za deljenje sadržaja (Fb share, Google +, Twitter).
Samostalno održavanje sajta preko admin panela (administracija sajta).
Povoljne cene web dizajn usluga i izrade sajta (jeftina izrada sajta).